Hesabım
    Mads Mikkelsen ve Bryan Fuller'dan Korku Filmi Geliyor!

    "Hannibal" dizisinde birlikte çalışan ikili "Dust Bunny" filmi için bir araya geliyor.

    NBC

    NBC'nin "Hannibal" dizisinin yaratıcısı Bryan Fuller ve başrolü Mads Mikkelsen, "Dust Bunny" adlı korku filmi için bir araya geliyor. Fuller, ilk kez yönetmenlik yapacağı filmin senaryosunu kaleme alacak ve projenin yapımcılığını da üstlenecek.

    "Dust Bunny", yatağının altında gizlenen bir canavarın ailesini yediğine inanan ve ilginç komşusundan canavarı öldürmek için yardım isteyen sekiz yaşındaki bir kızı takip edecek. Film hakkında henüz başa bir detay olmasa da bu kısa açıklama Fuller ve Mikkelsen ikilisinden tüyler ürpertici bir film beklemek için yeterli.

    Sıkı bir korku hayranı olan ve "Hannibal"ın yanı sıra Lee Pace liderliğindeki "Pushing Daisies" dizisini yaratmasıyla tanınan Fuller, ayrıca "American Gods" ve "Star Trek: Discovery" gibi diziler üzerinde çalıştı.

    Son olarak "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları" filminde Grindelwald rolünü üstlenen Mads Mikkelsen'in gelecek projeleri arasında, "Indiana Jones 5" ve "A Royal Affair" yönetmeni Nikolaj Arcel ile yeniden bir araya geleceği "Bastard" filmi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top