Hesabım
    Warner Bros. Discovery'nin Hedefinde Daha Fazla "Harry Potter" Filmi Var!

    Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, “Harry Potter” yazarı J.K. Rowling ile daha fazlasını yapmak için ciddi bir potansiyel olduğunu söyledi.

    Warner Bros.

    Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, şirketin üçüncü çeyrek kazanç toplantısında konuştu ve bundan sonraki hedeflerinin "Harry Potter" ve "Superman" gibi serilere odaklanmak olduğunu belirtti. Zaslav, Harry Potter için son yıllarda tartışmalı hale gelen yazar J.K. Rowling ile devam etmek istediklerini de belirtti.

    Şirketin seri filmlere ve sinema gösterimlerine odaklanmasının öneminden bahseden CEO, şu ifadelerde bulundu: "13 yıldır bir 'Süpermen' filmimiz olmadı. 15 yıldır bir 'Harry Potter' filmi yapmadık. DC filmleri ve 'Harry Potter' filmleri, son 25 yılda Warner Bros. Motion Pictures'ın kârının çoğunu sağladı.

    Bu yüzden serilere odaklanmak sahip olduğumuz en büyük avantajlardan biri. 'House of the Dragon' buna bir örnek, 'Game of Thrones', 'Sex and the City', 'Yüzüklerin Efendisi'nden yararlanmak... Hala 'Yüzüklerin Efendisi' filmlerini yapma hakkımız var. Sevilen, ilgi çeken, insanların akşam yemeğinden erken çıkıp izlemeye gidecekleri büyük filmlere odaklanıyoruz - ve bizde bunlardan çok var. Batman, Superman, Aquaman, JK ile üzerine bir şey yapabilirsek Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi ve Game of Thrones. Bundan sonra serilere odaklanacağız."

    Warner Bros. açısından Harry Potter filmleri gerçekten de büyük kazanç sağladı. Serinin sekiz filmi toplamda 7.7 milyon dolar gişe hasılatına imza attılar. Fantastik Canavarlar serisinin kazancı ise ilk filmin ardından düşüş göstermeye başladı. Serinin dördüncü filminin gelip gelmeyeceği henüz belli değil. J.K. Rowling, transfobik söylemleri olduğu iddiasıyla bir süredir tepki topluyor ve Harry Potter oyuncuları da tepki gösterenlerin başında geliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top