Hesabım
    Henry Cavill, James Bond'u Oynama Konusunda Ne Dedi?

    Henry Cavill'i James Bond rolünde görecek miyiz?

    Warner Bros.

    1960'larda beyaz perdeye uyarlanmaya başlayan James Bond serisinde şimdiye kadar birçok aktör Bond'a hayat verdi: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve en son Daniel Craig. Craig, geçen yılki "No Time To Die" ile role veda etmeden önce toplam beş Bond filminde rol aldı ve tarihte ilk kez 007'nin ölümüyle sona eren bir filme imza attı.

    Craig'in rolden ayrılmasından sonra sıradaki James Bond'un kim olacağı yönündeki yıllardır devam eden söylentiler şiddetlendi. Hayranlar sevdikleri aktörleri role yakıştırmaya devam ederken, serinin yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson, sıradaki Bond filmini görmek için önümüzde en az iki yıl olduğunu ve karakteri yeniden yaratacaklarını belirttiler.

    007 rolünün üstlenebilecek isimler arasında Idris Elba, Tom Hardy, Tom Hiddleston, Richard Madden ve Henry Cavill önde geliyor. Hayranların yıllardır role yakıştırdığı Idris Elba, bunu istemediğini belirtti. Yapımcılar da uzun sürecek bir seri için, 10 yıllık taahhütle çalışabilecek daha genç bir isimle yola çıkmak istediklerini söylediler.

    Daha önce, "Casino Royale" için yapılan James Bond seçmelerinde son ikiye kaldığını ve rol Daniel Craig'e gitmeden önce 007 olmaya gerçekten çok yaklaştığını açıklayan Henry Cavill, geçtiğimiz günlerde Josh Horovitz ile gerçekleştirdiği bir röportajda, rolü hala isteyip istemediğine değindi.

    2000'li yılların başında olduğundan daha çok talep gören bir oyuncu olarak Cavill, "Evet. Şimdi oldukça meşgulüm. Barbara ve Mike'ı seviyorum … Rol için kabul edilir miyim, bilmiyorum. Ama tabii ki bunu tartışmak eğlenceli olurdu. Ve eğer değilsem de, o zaman bununla ne yapacaklarını görmek istiyorum çünkü bence harikalar."

    Cavill, birçok yönden, bir sonraki James Bond olmak için mükemmel bir adaydı, ancak kariyeri o kadar gelişti ki, artık uygun olmayabilir. 2000'lerin başında daha az tanınan biriyken, 2013"te "Man of Steel"le birlikte küresel üne kavuştu ve bir marka yüzü haline geldi. Cavill şimdilerde Superman olarak Warner Bros'a dönmeye hazırlanıyor ve her iki serinin de parçası olması pek mümkün görünmüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top