Hesabım
    "Black Adam" Zirvedeki Yerini Koruyor

    Amerika gişesinde "Black Adam" liderliği sürüyor...

    Warner Bros.

    Dwayne Johnson başrollü DC filmi "Black Adam" vizyondaki üçüncü haftasında da Amerika gişesinde zirvedeki yerini korudu. Hafta sonunda 18.5 milyon dolar kazanan filmin toplam hasılatı 138 milyon dolara ulaştı. Filmin dünya çapındaki kazancı ise 320 milyon dolara yaklaşıyor.

    Gişenin ikinci sırasına anime türündeki "One Piece Film: Red" yerleşti. Film 9.5 milyon dolar açılış hasılatına imza attı. Üçüncü sırada ise Julia Roberts ve George Clooney'i bir araya getiren romantik komedi "Ticket to Paradise" (Cennete Bilet) var. Vizyondaki üçüncü haftasında, bir önceki haftaya göre %18 oranında düşüş göstererek 8.5 milyon dolar kazanan fillmin Kuzey Amerika'daki toplam kazancı ise 46.7 milyon dolar oldu.

    Son dönemin en çok konuşulan korku filmi "Smile" (Gülümse) vizyondaki altıncı haftasında da ilk beşteki yerini koruyor. Hafta sonunda 4 milyon dolar kazanan film gişenin dördüncü sırasına yerleşti. "Smile"ın Amerika gişesindeki toplam kazancı 99.1 milyon dolara ulaştı, dünya çapındaki hasılatı ise 200 milyon doları geride bıraktı.

    Amerika gişesinin beşinci sırasında yine bir korku filmi var. "Prey for the Devil" (Şeytan Kapanı) ikinci hafta sonunda %71 oranında büyük bir düşüş yaşayarak 3.9 milyon dolar kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top