Hesabım
    Dwayne Johnson ve Chris Evans Filmi "Red One"dan İlk Görsel

    Aksiyon - macera komedisi türündeki filmin bir seriyi başlatması planlanıyor.

    Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video'nun resmi adı henüz belli olmayan ve "Red One" olarak anılan Noel filminden ilk fotoğraf yayınlandı. Filmin başrollerini üstlenen Dwayne Johnson ve Chris Evans'ın yer aldığı fotoğraf, iki yıldızın karakterlerini ilk kez göz önüne çıkarıyor.

    Çekimleri yakın zamanda başlayan "Red One"ın oyuncu kadrosunda ayrıca Lucy Liu, Kiernan Shipka, J.K. Simmons, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Nick Kroll, Mary Elizabeth Ellis ve Wesley Kimmel gibi isimler rol alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Jake Kasdan (Jumanji: Welcome to the Jungle) yer alıyor. J.K Simmons Noel Baba'ya, Bonnie Hunt ise Noel Anne'ye hayat verecek.

    Prime Video

    Konuyla ilgili detaylar tam olarak belli değil fakat filmin, Noel filmleri türünde daha önce ele alınmamış yepyeni bir evreni hayal eden, dünya çapında geçecek dört bölümlük bir aksiyon-macera komedisi olacağı biliniyor. Projenin, uzun sürecek bir seriyi başlatması planlanıyor.

    Filmin senaryosunu, Hızlı ve Öfkeli serisindeki birçok filmin senaryosunu yazan Chris Morgan kaleme aldı. Senaryo, yapımcı Hiram Garcia'nın (Jungle Cruise, Red Notice) orijinal bir hikayesinden uyarlandı. Garcia, Dwayne Johnson, Jake Kasdan, Chris Morgan, Dany Garcia ve Melvin Mar ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top