Hesabım
    Nicolas Cage'in Sıradaki Projelerine Bir Yenisi Daha Eklendi

    Cage, psikolojik gerilim türündeki "Longlegs" filminde başrolü üstlenecek.

    .

    Oscar'lı aktör Nicolas Cage'in sıradaki film projelerine bir yenisi daha eklendi. Son yıllarda "Pig", "The Unbearable Weight of Massive Talent" gibi beğenilen filmlerle kariyerinde küçük bir rönesans yaşayan aktörün kadrosuna katıldığı son film, psikolojik gerilim türündeki "Longlegs" oldu.

    Filmi oyuncu, yönetmen ve senarist Osgood "Oz" Perkins yazıp yönetecek. Konuyla ilgili detaylar açıklanmadı ama klasik Hollywood psikolojik gerilimlerinin havasını yakalayan bir proje olacağı biliniyor. "Longlegs"in çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak. Projenin yapımcılığını Dan Kagan, Dave Caplan, Brian Kavanaugh-Jones, Chris Ferguson ve Nicolas Cage üstlenecek.

    Geçtiğimiz haftalarda Cage'in hayatta kalma temalı aksiyon ve gerilim filmi "Sand and Stones"un başrolünü üstleneceği açıklanmıştı. Michael Nilon tarafından yazılan, Ben Brewer tarafından yönetilecek olan film, medeniyetin çöktüğü bir gelecekte, iki oğluyla birlikte hayatta kalmayı başaran bir adamın geceleri ortaya çıkan vahşi hayvanlara karşı mücadelesini anlatacak.

    Nicolas Cage'in gelecek diğer projeleri arasında Kont Dracula'yı oynadığı "Renfield", suç komedisi "The Retirement Plan" ve western filmi "The Old Way" yer alıyor. Aktör şu sıralarda "Dream Scenario" adlı korku - komedi filminin çekimlerini gerçekleştiriyor, "Sand and Stones"un çekimleri ise bu ay içerisinde başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top