Hesabım
    Brendan Fraser'ın Başrolünü Üstlendiği "The Whale"den İlk Fragman!

    A24, Darren Aronofsky imzalı filmin ilk fragmanını paylaştı.

    Büyük beğeniyle karşılandığı festival prömiyerlerinin ardından vizyona girmeye hazırlanan "The Whale" (Balina) filminden ilk fragman yayınlandı. Darren Aronofsky'nin yönettiği filmin başrolünü, başta Venedik Film Festivali olmak üzere, katıldığı bütün festivallerde performansıyla övgü toplayan ve dakikalarca ayakta alkışlanan Brendan Fraser üstleniyor. Fraser'ın adı şimdiden Oscar ödülüyle birlikte anılıyor.

    Geri dönüşüyle hayranlarını heyecanlandıran 54 yaşındaki aktör, "The Whale"de 270 kiloluk yalnız bir adam olan Charlie karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Yıllar önce eşcinsel sevgilisi için ailesini terk eden Charlie, 17 yaşındaki kızı ile yeniden bağ kurmaya çalışırken geçmişinden gelen sorunların yanı sıra zihinsel ve fiziksel sağlık problemleriyle yüzleşmek zorunda kalır... Filmde Charlie'nin kızını "Stranger Things" yıldızı Sadie Sink canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Hong Chau, Ty Simpkins ve Samantha Morton gibi isimler yer alıyor.

    "The Whale"in senaryosunu, MacArthur ödüllü oyun yazarı Samuel D. Hunter kendi kaleme aldığı tiyatro oyunundan uyarladı. Hunter film hakkında "Son derece kişisel olan bu hikayenin daha geniş bir kitleye ulaşma şansına sahip olacağı için çok mutluyum. Üniversite birinci sınıf öğrencisiyken ilk oyunlarımı yazarken Requiem for a Dream‘i gördüğümden beri Darren Aronofsky’nin hayranıyım. Eşsiz yeteneğini ve vizyonunu bu filme getirdiği için ona çok minnettarım" açıklamasında bulunmuştu.

    "The Whale" ülkemizde 3 Şubat'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top