Hesabım
    Glen Powell ve Jonathan Majors Başrollü "Devotion"dan Yeni Fragman

    Epik aksiyon filmi Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir olaya dayanıyor.

    Sony Pictures, biyografik savaş filmi "Devotion"dan son fragmanı yayınladı. Filmin başrollerini son yılların yükselen yıldızları Glen Powell ve Jonathan Majors üstleniyor.

    Son olarak 2022'nin gişe rekortmeni "Top Gun: Maverick"te rol alan Powell, bu filmde de bir savaş pilotunu canlandırmıştı. "Lovercraft Country", "Loki" gibi yapımlarda rol alan Jonathan Majors'ın gelecek projeleri arasında ise "Creed III", "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" yer alıyor.

    Adam Makos'un "Devotion: An Epic Story of Heroism, Friendship, and Sacrifice" adlı çok satan romanından uyarlanan "Devotion"ın senaryosunu Jake Crane ve Jonathan A.H. Stewart kaleme aldı. Film, iki seçkin ABD Donanması savaş pilotunun, Kore Savaşı sırasında geçen gerçek ve yürek burkan hikayesini, dostluğunu ve kahramanca fedakarlıkları sonunda donanmanın en ünlü pilotları haline gelmelerini anlatıyor.

    Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapan "Devotion"ın yönetmen koltuğunda J.D. Dillard oturuyor. "Devotion"ın oyuncu kadrosunda ayrıca Christina JacksonThomas SadoskiJoe JonasSerinda Swan, Joseph Kross, Daren Kagasoff, Matt Riedy, Spencer Neville, Logan Macrae gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top