Hesabım
    "Sil Baştan Kaynanam" Sinemalarda!

    Bir Sivas komedisi "Sil Baştan Kaynanam" izleyicileri bekliyor!

    Bir Sivas komedisi olan "Sil Baştan Kaynanam" bugünden itibaren sinema salonlarında izleyicileri bekliyor!

    Bulgaristan, Makedonya, Bosna Hersek, Sırbistan, Pakistan, Kuveyt ve Katar’da geniş bir hayran kitlesi bulunan "Nasipse Olur" filmine de imza atan Greenart/ Vahdet Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği filmin başrollerini Algı Eke ve Alper Saldıran paylaşıyor.

    Film oyuncu kadrosunda ayrıca Zeynep Eronat, Asuman Dabak, Ünal Yeter, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Yeşim Dalgıçer, Gökçe Özyol, Barış Başar, Irmak Aydın, Elif Melda Yılmaz, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

    Yönetmenliğini Raşit Çelikezer, senaristliğini Barış Başar’ın üstlendiği "Sil Baştan Kaynanam" evin yeni gelininin hafızasını kaybetmesiyle, dinamikleri tamamen değişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. İyi huylu bir gelin olan Ceylan (Algı Eke), hafızasını kaybetmesiyle tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Ceylan, kayınvalidesinin kötü davranışlarından kurtulmaya çalışırken, kocası Ünal (Alper Saldıran) da annesi ve karısının arasını bulmaya çalışır. Ancak bu sırada Ünal kendisini ikisi tarafından ezilirken bulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top