Hesabım
    Guillermo del Toro'nun "Pinokyo"sundan Resmi Fragman!

    Oscar'lı yönetmenin karanlık Pinokyo hikayesi 9 Aralık'ta Netflix'te!

    Netflix, yayınlanmasına bir ay kalan Guillermo del Toro imzalı "Pinokyo" filminin resmi fragmanını yayınladı. Stop-motion animasyon türündeki film, hikayesini herkesin bildiği tahta çocuğun hayatına farklı bir pencereden bakmayı hedefliyor.

    Pinokyo'nun hikayesi ile Frankenstein arasında büyük bir benzerlik gördüğünü söyleyen ve filmi bunun üstüne inşa eden del Toro, her iki karakterinde dünyaya fırlatılıp atılan çocuklar olduğuna ve hayatı kendi başlarına öğrenmek zorunda kaldığına dikkat çekmişti. Usta yönetmenin bu ifadeleri, Pinokya'ya nasıl yaklaştığının ipuçlarını veriyor.

    İlk fragmanın gösterdiği gibi, hikayenin tonu koyu olsa da, bu onun bir kalbi olmadığı anlamına gelmiyor. Bu hikayenin merkezinde aşk var, ancak yeni fragman filmin yaklaşacağı başka temalara da dikkat çekiyor. Pinokyo'nun mitolojik bir yaratık olan Chimera'yla karşılaşması, hayatı ve sevdikleriyle ilgili sorgulanması, onun yük olmama kararını doğrudan etkiliyor.

    del Toro'nun "Pinokyo" versiyonunda klasik peri annenin yerini alan Chimera, Jiminy Cricket'a (Ewan McGregor) Pinokyo'ya efsanevi macerasında rehberlik etme görevi veriyor. Fragman ayrıca, stop-motion animasyonun özenle planlanan tüm detaylarını ve etkileyici görsel dünyasını ortaya koyuyor.

    "Pinokyo" 9 Aralık'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top