Hesabım
    "Müjdemi İsterim" Sinemalarda!

    Filmin başrollerini Ahmet Kural ve Ecem Erkek üstleniyor.

    Başrollerini Ahmet Kural ve Ecem Erkek'in üstlendiği "Müjdemi İsterim" bugünden itibaren seyirciyle buluşuyor. Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği filmin yönetmen koltuğundaysa Ömer Faruk Yardımcı var.

    Oyuncu kadrosu ile öne çıkan ve ikisi de birbirinden yetenekli ve komik başrol oyuncuları ile dikkat çeken "Müjdemi İsterim", sezonun en iddialı yerli yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sinemamızın en popüler oyuncularından biri olan Ahmet Kural, "Müjdemi İsterim" ile kariyerinde ilk kez bir kadın partnerle komedi ortaklığına imza atıyor.

    Ahmet Kural’ın karşısında son yıllarda televizyon ve sosyal medyada yakaladığı çıkışı, başarılı oyunculuğu ve yeteneğiyle öne çıkan Ecem Erkek var. Filmde ikiliye usta oyuncular Mehmet Özgür ve İlker Aksum eşlik ediyor.

    Setteki ve kamera önündeki uyumu ile dikkat çekecek Ahmet Kural ve Ecem Erkek, "Müjdemi İsterim"de çok farklı hayatlardan gelen ve bir yanlış anlaşılma sonucu cinayetle suçlandıkları için sonucu mecburi bir kader ortaklığına giren Bulut ve Müjde’yi canlandırıyor. İkilinin masumiyetlerini kanıtlamak için giriştikleri macera sırasında yaşadıkları atışmalar sinema salonlarını kahkahaya boğacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top