Hesabım
    Guy Ritchie ve Michael Mann Filmleri Arafta Kaldı

    STX Stüdyosu'nun dağıtımcı günleri geride kalırken, listelerindeki birkaç önemli filmin kaderi belirsizliğini koruyor.

    Beyazperde

    Dağımcı STX Stüdyosu'nun ekonomik kriz içinde olması, vizyon takvimlerindeki büyük bütçeli filmlerin geleceğini belirsizliğe attı. Vizyona girip girmeme konusunda arafta kalan filmler arasında Michael Mann'in "Ferrari"si, Guy Ritchie'nin aksiyon filmi "Operation Fortune: Ruse de Guerre" ve Daisy Ridley başrollü gerilim filmi "The Marsh King's Daughter" bulunuyor.

    Henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da Lionsgate ile bir dağıtım anlaşmasının yapıldığına dair söylentiler var. Bu anlaşma gerçekleşirse, Lionsgate'in STX'in dağıtacağı filmlerin tamamını ya da en azından bir kısmını alması bekleniyor. STX'in yöneticilerinden bir kısmı Lionsgate'e geçti bile ancak anlaşma tamamlanana kadar filmlerin durumu belirsizliğini koruyor.

    Deadline'a göre, Jason Statham, Josh Hartnett ve Aubrey Plaza'nın başrollerini paylaştığı ve çekimlerinin Türkiye'de gerçekleştirildiği "Operation Fortune" büyük ihtimalle vizyona girmeyecek ve Amerika'daki yayın hakları bir dijital platforma satılacak. Filmin diğer pazarlarda Ocak 2023'te vizyona girmesi bekleniyor. Neil Burger'ın "The Marsh King's Daughter" filminin çeşitli alternatiflerle nasıl yayınlanabileceğine dair tartışmalar ise sürüyor.

    Listedeki en yüksek profilli film, çekimleri bu ay biten Adam Driver liderliğindeki 90 milyon dolarlık "Ferrari". Film sinemalarda büyük bir gösterime girmeyi hedefliyor ve şu anki beklenti, STX ile anlaşmaları gerçekleşirse Lionsgate'in filmi alacağı yönünde. Eğer filmi vizyona sokmama kararı alınırsa, Mann ve diğer yapımcı P.J. van Sandwijk başka bir dağıtımcı arayışına girecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top