Hesabım
    Tom Holland'ın Spider-Man'i "Spider-Verse"e Katıldı!

    CoridorCrew, Tom Holland'ın Spider-Man'ini Spider-Verse'e ekledi.

    Corridor Digital

    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" filmi büyük bir heyecanla beklenirken, bugün Tom Holland'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki Spider-Man karakterinin Spider-Verse'e katıldığı bir hayran videosu yayınlandı.

    2018'de çıkan "Spider-Man: Into the Spider-Verse", Miles Morales'in Spider-Man'e dönüşmesini ve çoklu evrenin dört bir yanından çeşitli Örümcek-İnsanlarla bir araya gelmesini takip eden animasyon serisini başlattı. İzleyicilerin ve eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan film, En İyi Animasyon Oscar'ını da kazandı. Gelecek iki devam halkasından ilki 2 Haziran 2023'te vizyona girecek.

    2021 yılının gişe rekortmeni "Spider-Man: No Way Home" filmi de Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın daha önceki serilerde canlandırdığı Spider-Man'leri, Tom Holland'ın karakteriyle bir araya getirerek benzer bir tema işledi. Ancak bugüne kadar bu iki film bir araya gelmemişti.

    Corridor Digital, "Spider-Man: No Way Home"da Doctor Strange'in büyüsü ters gittiğinde, Holland'ın Peter Parker'ının Spider-Verse'e çekilmesi durumunda neler olabileceğini gösteren bir video yayınladı. Yapay zeka ile tasarlanan "Spider-Man: EVERYONE'S HOME" adlı video, popüler kültürünün her yerinden Örümcek-İnsanların ve Avengers'ın, "Spider-Verse" stilinde bir araya gelmesiyle son buluyor. Videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top