Hesabım
    Ferzan Özpetek'ten Netflix Filmi Geliyor!

    İki yakın dostun hikayesini anlatacak olan romantik film "Nuovo Olimpo" Özpetek'in Netflix için çektiği ilk film olacak.

    Netflix

    "Harem Suare", "Serseri Mayınlar", "İstanbul Kırmızısı" gibi birçok başarılı filmiyle tanıdığımız usta sinemacı Ferzan Özpetek, bir sonrakini filmini (14. film) Netflix için çekmeye hazırlanıyor. Şu sıralar Disney+'ta Cahil Periler'in dizi uyarlaması ile yer alan Özpetek'in Netflix için çekeceği filmin adı "Nuovo Olimpo".

    1970'lerin sonunda geçen “Nuovo Olimpo” tesadüfen tanışan, delicesine aşık olan ve beklenmedik bir olay nedeniyle ayrılmak zorunda kalan 25 yaşındaki iki adamı konu alıyor. İki aşık sonraki otuz yıl boyunca, birbirlerini yeniden bulma umudunu hiç kaybetmezler.

    Filmin iki başrolü genç aktörler Damiano Gavino ve Andrea Di Luigi. Oyuncu kadrosunda ayrıca Luisa Ranieri (“Tanrı'nın Eli”), Greta Scarano, Aurora Giovinazzo, Alvise Rigo, Giancarlo Commare de yer alıyor. “Nuovo Olimpo”nun görüntü yönetmeni Gian Filippo Corticelli olurken kurguda Pietro Morana, yapım tasarımında Giulia Busnengo ve kostümlerde Monica Gaetani isimleri var.

    Ferzan Özpetek'in her zaman birlikte çalıştığı Tilde Corsi ve Gianni Romoli'nin yapımcılığını üstlendiği “Nuovo Olimpo”nun senaryosu da Özpetek ve Romoli tarafından beraber yazıldı. Tamamı Roma'da çekilecek olan filmin, 2023'te Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top