Hesabım
    Olivia Colman'lı Sam Mendes Filmi "Empire of Light"tan Yeni Fragman

    Filmde Olivia Colman'a Michael Ward ve Colin Firth eşlik ediyor.

    Searchlight Pictures, “Skyfall” ve “1917”nin yönetmeni Sam Mendes'in yeni filmi "Empire of Light"ın uzun fragmanını yayınladı. Başrollerini Oscar'lı Olivia Colman ve BAFTA ödüllü Michael Ward'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal ClarkeToby Jones ve Oscar ödüllü Colin Firth yer alıyor.

    Hikaye, Güney İngiltere'deki bir sahil kasabasında, 1980'lerin başındaki sosyal kargaşa ortamında geçiyor. Zor bir geçmişi ve huzursuz bir bugünü olan bir kadın olan Hilary (Olivia Colman), deniz kıyısındaki eski Empire Cinema'da derme çatma bir ailenin parçasıdır. Stephen (Micheal Ward) sinemada çalışmak üzere işe alındığında, ikisi arasında beklenmedik bir çekim olur ve filmlerin, müziğin ve topluluğun iyileştirici gücünü keşfederler.

    İnsan ilişkilerini ve sinemanın büyüsünü güçlü ve dokunaklı bir hikaye ile ele alan "Empire of Light"ın görüntü yönetmenliğini, "1917" ve "Blade Runner 2049"daki çalışmasıyla Oscar ödülü kazanan Roger Deakins üstleniyor. Dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapan film ülkemizde 24 Şubat 2023'te sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top