Hesabım
    "The Pale Blue Eye" Afişi Christian Bale'in Gizemli Dedektifini Öne Çıkarıyor

    Christian Bale filmde, genç Edgar Allan Poe'ya ilham veren bir dedektifi canlandırıyor.

    Netflix ve yönetmen Scott Cooper, "The Pale Blue Eye" ile izleyicileri tüyler ürpertici bir polisiye maceraya çıkarmaya hazırlanıyor. Film, askeri bir okuldaki gizemli bir ölümünün, okulun tamamını tehdit eden korkutucu bir cinayet vakasına dönüşmesini anlatacak. Christian Bale, suçun arkasındaki gizemi araştıran dedektif olarak karşımıza çıkmadan önce, onu soğuk ve gri bir ormanda cevaplar aramak için dolaşırken gösteren yeni bir poster yayınlandı.

    Netflix

    Louis Bayard'ın aynı adlı gotik romanından uyarlanan filmde, 1830'lu yıllarda West Point Akademisi'nde geçiyor. Harbiyeli bir öğrencinin ölü bulunmasıyla sarsılan okul, ertesi gün kim olduğu bilinmeyen birinin öğrencinin kalbini bedeninden çıkarmasıyla kabusu yaşar. Olayı gizli tutmak ve akademinin itibarını korumak için yerel dedektif August Landor (Bale) davayı üstlenir.

    Landor, davayı araştırırken diğer öğrencilerden bilgi almanın neredeyse imkansız olduğunu fark eder ve bunun yerine askeri hayattan çok şiiri seven genç, eksantrik bir öğrenci olan Edgar Allan Poe ile arkadaşlık kurar. Filmde ünlü polisiye yazar Poe'yu, Harry Potter serisinde Dudley Dursley olarak tanıdığımız, son olarak "The Queen's Gambit" ve "The Tragedy of Macbeth"te oynayan Harry Melling canlandırıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Oscar ödüllü Robert Duvall, Emmy ödüllü Gillian Anderson, Emmy ve Golden Globe adayı Toby Jones, Bafta adayı Timothy Spall, Lucy BoyntonCharlotte GainsbourgHarry Lawtey gibi isimler yer alıyor.

    "The Pale Blue Eye" 6 Ocak'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top