Hesabım
    "Acemi Prenses 3" İçin Hazırlıklar Başladı!

    Anne Hathaway başrollü "The Princess Diaries" serisi devam edecek...

    Walt Disney Pictures

    Disney "Acemi Prenses" (The Princess Diaries) devam filmi için hazırlıklara resmen başladı. Filmin senaryosunu "Reacher", "Supergirl" ve "Scorpion" gibi dizilerin senaryosuna imza atan Aadrita Mukerji kaleme alacak. THR'nin haberine göre film, bir yeniden başlatma değil doğrudan Anne Hathaway başrollü serinin devamı olacak.

    Hathaway'in üçüncü film ile Prenses Mia rolüne geri dönüp dönmeyeceği henüz belli değil. Yıldızın böyle bir anlaşması yok ancak daha önce üçüncü filmi desteklediğini belirtmişti. Filmin yapım sürecinde ilerleme kaydedilirken, Hathaway'in de projeye dahil olması bekleniyor.

    2001 yılında vizyona giren "Acemi Prenses"te Anne Hathaway, Avrupa'daki bir krallık olan Genovia'nın varisi olduğunu öğrenen Amerikalı bir lise öğrencisini canlandırdı. Meg Cabot'un kaleme aldığı romandan uyarlanan filmde, Kraliçe olarak Julie Andrews da rol aldı ve film globalde 165.3 milyon dolar kazanarak büyük bir başarı elde etti.

    Hathaway ve Andrews, 2004 tarihli devam filmi "Acemi Prenses: Kraliyet Nişanı" (The Princess Diaries 2: Royal Engagement) için geri döndü ve film dünya çapında 134.7 milyon dolar kazandı. 2000'lerin başından bu yana popüler kültürün bir parçası olan her iki filmi de Gary Marshall yönetmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top