Hesabım
    Channing Tatum "Magic Mike's Last Dance" Fragmanında Son Kez Sahnede!

    "Magic Mike" serisini bitiren üçüncü filmden ilk fragman yayınlandı.

    Warner Bros., Channing Tatum'un yarı-otobiyografik striptizci serisinin üçüncü ve son filmi olan "Magic Mike's Last Dance" (Magic Mike: Son Dans) filminden ilk fragmanı yayınladı.

    Tatum filmden ilk görseli geçtiğimiz Ekim ayından Twitter'dan hayranlarıyla paylaşmıştı. Filmde kendisine eşlik eden Salma Hayek'in karın kaslarına dokunduğu bir kareyi paylaşan Tatum, "tüm güzel şeyler Miami'de başlar" notunu düşmüştü.

    2012'de "Magic Mike" ile başlayan ve 2015'te "Magic Mike XXL" ile devam eden serinin son filminin senaryosu her zamanki gibi Reid Carolin'in imzasını taşıyor. Serinin ikinci filmini Gregory Jacobs yönetmişti ancak üçlemeyi sonlandırmak için, ilk filmi yöneten Steven Soderbergh geri döndü.

    "Magic Mike's Last Dance"ın konusu halen gizli tutuluyor ancak Tatum ve Soderbergh, hayranların filmden neler bekleyebileceğinin ipuçlarını veriyorlar. Channing Tatum, People dergisi ile gerçekleştirdiği röportajda, filmin "Striptizin Super Bowl'u gibi" olmasını istediğini belirtti ve "Diğer iki filmde asla yapamadığımız gibi dans etmek istiyorum, çünkü o dünyanın gerçekliğinin ne olduğu konusunda dürüst olmamız gerekiyor" dedi.

    Steven Soderbergh ise "Film, Mike'ın bir şov fikrini nasıl ortaya çıkardığına ve bununla ilgili vizyonunu gerçekleştirmeye çalışırken karşısına çıkan pek çok engelle dair kurgulanmış bir prosedür" diyerek filmin bir sahne prodüksiyonunu hayata geçirme döneminden etkilendiğinin altını çizdi.

    "Magic Mike's Last Dance", Sevgililer Günü'nden hemen önce, 10 Şubat 2023'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top