Hesabım
    #RIPJimmyFallon: Jimmy Fallon'dan Elon Musk'a Yardım Çağrısı

    Jimmy Fallon dün akşam trend topic olan #RIPJimmyFallon etiketi için, Elon Musk'tan yardım istedi.

    .

    Twitter, Elon Musk'ın şirketi tarafından devir alındığından beri, sahte haberler, tweetler ve profillerle mücadele ediyor. Dün akşam saatlerinde Twitter'de trend topic listesine giren #RIPJimmyFallon etiketi üzerine, hakkında çıkan bu sahte ölüm haberi ile başa çıkmaya çalışan, The Tonight Show sunucusu Jimmy Fallon, sonunda çareyi Elon Musk'a tweet atmakta buldu. Fallon'ın "Elon, bunu düzeltebilir misin? " diye attığı tweete, Twitter'ı devraldığından beri içerik denetimi konusunda son derece kişisel bir yaklaşım benimseyen Musk'tan saatler sonra "Neyi?" cevabı geldi.

    Twitter kullanıcıları saatlerdir, #RIPJimmyFallon etiketiyle, Jimmy Fallon'a ait olmayan fotoğraflar paylaşıyorlar. Twitter'ın mevcut kaosu Musk'ın içerik denetimiyle uğraşan, sahte hesaplar ve sahte haberlerle ilgilenen önemli sayıda insanı işten çıkarmasıyla daha da arttı.

    Geçen Perşembe, ilaç devi Eli Lilly and Co.'nun adını ve logosunu kullanan ve mavi tikli bir hesap, "İnsülinin artık ücretsiz olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz." diyerek attığı tweetle, ilaç şirketinin hissesinin hisse başına 368 dolardan 346 dolara düşmesine yol açtı ve bu da şirkete borsada değer kaybettirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top