Hesabım
    Jonah Hill'in Yöneteceği Filmde Keanu Reeves Başrolde!

    Jonah Hill, ikinci uzun metraj filmi için Keanu Reeves ile bir araya geliyor.

    Beyazperde

    2018 yılında, senaryosunu da kendi kaleme aldığı "Mid90s" filmiyle ilk uzun metraj yönetmenlik denemesine imza atan ve olumlu eleştiriler alan Jonah Hill, bir sonraki projesi için çalışmalara başladı.

    Hill'in bir kez daha yönetmen koltuğuna geçeceği ve Strong Baby yapım şirketi ile yapımcılığını da üstleneceği "Outcome" adlı filmin başrolünü Keanu Reeves üstlenecek. Senaryosunu Hill ve Ezra Woods'un birlikte kaleme alacağı film hakkında şimdilik başka herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

    Projeye Reeves'in dahil olmasıyla birlikte birçok film stüdyosunun ve dijital platformun teklif yarışına girmesi bekleniyor. Yarışın kazananı, muhtemelen Amerika'daki Şükran Günü tatilinden önce, yani önümüzdeki hafta içinde belli olacak. Böylece filmin türü ve konusu gibi detaylar da gün yüzüne çıkacaktır.

    Yönetmenliğe müzik klipleriyle başlayan Jonah Hill, son olarak "Stutz" adlı bir belgesele imza attı. Netflix'te yeni yayınlanan belgesel, psikiyatrist John Stutz'un gençlik yıllarındaki deneyimlerini ve kendi yarattığı eşsiz görsel terapi modelini anlatıyor. Belgesel, tıpkı Hill'in ilk filmi "Mid90s" gibi izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top