Hesabım
    Paul Mescal ve Andrew Scott'tan Aşk Hikayesi Geliyor!

    İkili "Strangers" adlı filmde başrolleri paylaşıyor.

    Beyazperde

    Beyaz perdedeki kariyeri sadece son birkaç yılı kapsasa da, Paul Mescal'ın bazı melankolik adamları canlandırmaya karşı bir tutkusu olduğu açık. İrlandalı aktör, "Normal People"ın Connell'inden A24'ün "Aftersun" filminde somutlaştırdığı depresif bekar babaya kadar bu tarz rollerdeki oyunculuk yeteneğini fazlasıyla kanıtladı.

    Mescal, şimdi bu bilenmiş becerilerini, "Fleabag" ve "Sherlock" yıldızı Andrew Scott ile birlikte, queer İngiliz yönetmen Andrew Haigh'in yönettiği "Strangers" adlı filme taşıyor. Film hakkındaki detaylar tam olarak bilinmese de, söylentilere göre çift, kederi, varoluşsal soruları ve muhtemelen yeni cinsel ufukları birlikte keşfeden aşıklar olarak izleyici karşısına çıkacaklar.

    "Strangers", Japon senarist ve roman yazarı Taichi Yamada'nın 1987 tarihli aynı adlı romanından uyarlanıyor. Orijinal hikayede, kahraman boşanmış, orta yaşlı bir senaristtir ve uzun süredir ölmüş olan ebeveynlerinin hayalet olarak geri döndüğünü keşfeder, ancak Variety'ye göre, projenin andrew Haigh tarafından yazılan senaryosu bu anlatıya yüzeysel olarak dayanacak.

    Filmde Paul Mescal ve Andrew Scott'a, hayalet olarak gelen ebeveynler olarak Claire Foy (The Crown) ve Jamie Bell (The Fantastic Four) eşlik edecek. Filmin vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top