Hesabım
    Pixar'ın Yeni Filmi "Elemental"dan İlk Tanıtım Yayınlandı!

    Film, birbirine dokunamayan Su ve Ateş'in aşkını anlatıyor.

    Pixar ve Disney, yeni filmi “Elemental”ın ilk teaser fragmanını ve posterini yayınladı. Film, doğada bulunan dört elementin yani ateş, su, toprak ve havanın yaşadığı bir şehir olan Element City'de geçiyor.

    Yayınlanan ilk fragmanda, şehrin sakinlerinin metro yolculuğuna ve dünyayı oluşturan elementlerin etkileşimine tanık oluyoruz. Ember adındaki genç ateş kadının, Wade adındaki su adamla tanışmasıyla fragman son buluyor. "Elemental" tam da bu iki karakterin, yani birbirlerine dokunması mümkün olmayan su ve ateşin aşkını anlatmaya geliyor.

    Şimdiye kadar nasıl bir dünyayı anlatacağı büyük oranda gizli tutulan filmin ilk görselleri, geçtiğimiz Eylül ayında düzenlenen Disney D23 Expo etkinliğinde hayranlarla paylaşılmıştı. Ancak bu fragmana kadar "Elemental"ın bizi nasıl bir hikaye evrenine sokacağı hala belirsizliğini koruyordu. Fragman filmin konusu hakkında çok büyük bir bilgi vermese de büyüleyici Element City görselleri ve Pixar'ın yine enteresan bir konuyu ele alıyor oluşuyla büyük merak uyandırıyor.

    Pixar

    Filmde Ember karakterini Leah Lewis seslendiriyor. Lewis, en çok "Nancy Drew" dizisi ile tanınıyor. Wade'i ise "Jurassic World: Dominion"da Ramsay Cole karakterine hayat veren Mamoudou Athie seslendiriyor. Bu iki isim dışında seslendirme kadrosunda kimlerin yer aldığı henüz paylaşılmadı.

    "Elemental" 16 Haziran 2023'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top