Hesabım
    HBO Max'ten Christmas Tatili'ne Özel Filmler

    Yeni yıl hazırlıkları başladı, sıcak aile filmleri ile tatil sezonu açılıyor. HBO Max'ten Holiday Harmony, A Christmas Mystery ve A Hollywood Christmas.

    HBO Max

    Yapımcı Ali Afshar ve ESX Entertainment HBO Max ekranında tatil sezonunu adeta domine ediyor. İkisi Şükran Günü'nde, biri de 1 Aralık'ta yayınlanacak olan filmler; Holiday Harmony, A Christmas Mystery ve A Hollywood Christmas.

    Holiday Harmony, söz yazarı ve şarkıcı Gail'i (Annelise Cepero) takip ediyor. Hayatta bir kez karşılaşacağı büyük bir fırsat için rekabet etme fırsatı yakalayan ve son büyük çıkışını Oklahoma'daki Harmony Springs'teyapana kadar ülkenin dört bir yanını dolaşan Gail'in hikayesi anlatan filmde Brooke Shields de yer alıyor.

    Platformda küçük izleyicilerin de dikkatini çekecek olan A Christmas Mystery, 100 yıl önce, Oregon'daki Pleasant Bay'de genç bir çocuk tarafından keşfedilen Noel Baba'nın büyülü çanları küçük kasabaya yaklaşık bir asırlık refah ve barış getirdi. Şimdi, Noel'den sadece birkaç gün önce, kasabanın can damarı olan çanlar kayıptır ve vakayı çözmek, çanları bulmak ve Pleasant Bay ile vatandaşlarına Noel büyüsünü geri getirmek, bir grup cesur çocuğa kalmıştır.

    Tatil filmleri dijital platform izleyicileri için adeta bir mıknatıs. Başrolünü Kristen Stewart'ın oynadığı romantik komedi "The Happiest Season" Hulu'nun şimdiye kadarki en büyük lansmanlarından biriydi. Lindsay Lohan filmi "Falling for Christmas", dünya çapında 48,3 milyon saat izlenme ile 7-13 Kasım tarihlerinde Netflix'in en iyi on film listesine 2 numaradan giriş yaptı. Kurt Russell'ın 2018 tarihli filmi "The Christmas Chronicles", geçen Aralık ayında Netflix listelerinde üst üste dört hafta boyunca 38 milyona yakın izlenme rakamıyla yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top