Hesabım
    Ryan Reynolds'ın Yazdığı Noel Temalı Deadpool Filmine Ne Oldu?

    Reynolds, Noel temalı bir Deadpool filmi kaleme aldığını açıkladı. Peki bu filmi izleyebilecek miyiz?

    Marvel

    "Deadpool 3"teki geri dönüşü hayranlar tarafından heyecanla beklenen Ryan Reynolds, Noel temalı bir Deadpool filmi kaleme aldığını ancak bu projenin 2019 yılında, Walt Disney Company'nin 21st Century Fox'u satın almasının ardından yaşanan "karışıklıkta kaybolduğunu" açıkladı.

    Reynolds'ın açıklaması, Charles Dickens hikayesi A Christmas Carol'ın modern bir uyarlaması olan yeni filmi "Spirited"ın tanıtımı için The Big Issue ile yaptığı bir röportaj sırasında geldi. Bir müzikal komedi olan "Spirited"ın başrollerini Reynolds ve Will Ferrell paylaşıyor.

    Reynolds, büyük müzikallere olan hayranlığından bahsederken, "Bir Deadpool filminde de şarkı ve dans sahnesi görmeyi çok isterim. Dört yıl önce Rhett Reese, Paul Wernick ve ben Deadpool'un oynadığı bir Noel filmi yazdık. Ama Disney'in Fox'u satın alması karmaşasında kayboldu ve asla yapılmadı." dedi. Reese ve Wernick, ilk "Deadpool" filminde ortak yazar olarak görev yapmış, devam filminde senaryo ekibine Reynolds da katılmıştı.

    Reynolds'ın ima ettiği Deadpool Noel projesi, 2018 yapımı "Deadpool 2"nin Noel temalı çeşitli özellikler ve "The Princess Bride"ı taklit eden versiyonu "Once Upon a Deadpool" ile karıştırılmamalı. Reynolds'ın ilk defa bahsettiği, hayata geçmemiş bu proje özgün bir senaryoyu içeriyor.

    Noel temalı Deadpool filminin hayata geçmemiş olması hayranları üzebilir ancak Ryan Reynolds filmden ümidini tamamen kesmemiş. Röportajında "Belki bir gün o filmi yaparız. Bu bir müzikal değil ama tam bir 'Deadpool' Noel filmi. Yani bir gün..." ifadelerini kullanan yıldız, bu defteri kapatmadığını söylüyor.

    Artık Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olan Deadpool, ilk olarak Hugh Jackman'ın Wolverine olarak geri döneceği "Deadpool 3" ile izleyici karşısına çıkacak. Ancak ilerleyen dönemde onu, Disney+'ta yayınlanan "The Guardians of the Galaxay Holiday Special" gibi bir Noel filminde görebiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top