Hesabım
    G.R.R. Martin İmzalı "The Ice Dragon" Film Oluyor

    Warner Bros. Animation, Martin'in kısa öyküsünü sinemaya uyarlayacak.

    .

    Günümüzün en önemli fantastik yazarlarından George R.R. Martin, çarpık insan dünyasındaki devlerin, ejderhaların ve diğer efsanevi varlıkların resmini çizdiği A Song of Ice and Fire kitaplarıyla güzel bir dünya ördü. "Game of Thrones" dizisiyle bu dünya hayranlık uyandıran şekilde canlandı ve "House of the Dragon" dizisiyle ekranlarımıza gelmeye devam etti.

    Hazırlık Aşamasında Olan Tüm "Game of Thrones" Projeleri

    Ancak yazarın şu anda hayat bulan başka eserleri de var. Penguin Random House ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Martin, yeni kitabı "The Rise of the Dragon: An Illustrated History of the Targaryen Dynasty"nin tanıtımını yaparken, Warner Bros Animation'ın The Ice Dragon kitabını bir animasyon filmi olarak hayata geçireceğini açıkladı.

    Martin, "Bazılarınız ara sıra Westeros'un veya o hikayenin parçası olmayan başka kitaplar yazdığımı biliyor olabilir. Ve bunlardan biri 1978'de yazdığım bir ejderha, bir buz ejderhası hakkında kısa bir hikayeydi" dedi. Yazarın fantastik romanı "The Ice Dragon" ilk olarak 1980'lerde yayınlandı ve Alicia Austin tarafından resimlendi.

    Hikaye, hayal edilebilecek en kötü don sırasında doğan bir kış çocuğu olan Adara'yı takip ediyor. Küçük yaşta, korkulması gereken ve efsanelere konu olan bir yaratık olan buz ejderhasına dokunan ve daha sonra ona binen Adara, muhteşem varlıkla bir bağ hisseder. Yıllar sonra savaş, kuzeyden gelen ejderhalarla birlikte Adara'nın çiftliğine kadar gelir ve küçük kız, buz ejderhasının yardımıyla savaşı bitirme görevini üstlenir.

    "Bu kısa bir hikaye, öncelikle bir çocuk hikayesi" diyen Martin, filmin animasyon formatında olacağını açıkladı: "Warner Bros. Animation onun haklarını satın aldı ve onu tamamen animasyonlu bir filme genişleteceğiz... Umarız ki yakınınızdaki bir sinema salonunda gösterime girecek bir vizyon filmi."

    Hayranlar, orijinal "Game of Thrones"un son sezonunda, Night King'in Daenerys'in ejderhalarından birini Buz Ejderhasına çevirdiğini gördüler. Ancak filmin animasyon olması onu hit diziden tamamen ayıracak ve özellikle küçük yaştaki izleyiciler için çekici hale getirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top