Hesabım
    Gary Oldman Emekli Olmayı Düşünüyor

    Gary Oldman, şu anki projesinin ardından oyunculuktan emekli olmayı düşünüyor.

    .

    Usta oyuncu Gary Oldman, yakın gelecekte oyunculuktan emekli olabileceğini açıkladı. 2018'de Winston Churchill'e hayat verdiği "The Darkest Hour"daki rolüyle Oscar kazanan İngiliz aktör, 1986'da "Sid & Nancy" filmiyle uluslararası sahnede öne çıktı ve sonrasında, Christopher Nolan'ın Kara Şövalye üçlemesindeki Komiser Gordon ve Harry Potter filmlerindeki Sirius Black dahil olmak üzere birçok önemli rol üstlendi.

    Geçtiğimiz günlerde, Apple TV+'taki dizisi "Slow Horses" için verdiği bir röportajda, dizi bittikten sonra oyunculuktan geri adım atıp emekli olmayı düşündüğünü açıklayan Oldman, "Kıskanılacak bir kariyerim oldu ama kariyerler solar gider" dedi ve 80 yaşına geldiğinde hala çalışıyor olmak istemediğini düşündüğünü açıkladı.

    Oyunculuk dışında ilgimi çeken başka şeyler de var ve bunlarla ilgilenmek istiyorum diyen aktör, "Gelecek yıl 65 yaşındayım, 70 çok yakında. 80 yaşıma geldiğimde aktif olmak istemiyorum. Jackson Lamb [Slow Horses'daki karakteri] olarak izleyici karşısında çıkmaktan ve sonra bu defteri kapatmaktan çok mutlu olurum" dedi.

    Oldman şimdilik zamanının çoğu, bu yılın Nisan ayında 1. sezonun prömiyerini yapan ve bu Aralık ayında 2. sezonu için geri dönecek olan "Slow Horses"daki rolüne ayırıyor ve dizide, gözden düşmüş MI5 ajanlarının basit görevleri tamamlamak için gönderildiği bir yer olan Slough House'un başı olan yetenekli bir istihbarat subayı ve alkolik Jackson Lamb'i canlandırıyor. Dizi halihazırda 3. ve 4. sezonlar için yenilendi, bu nedenle Oldman'ın emekliliği istediği kadar yakın olmayabilir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top