Hesabım
    "Avatar 2"den Yeni Fragman ve Karakter Posterleri!

    16 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin son fragmanı yayınlandı.

    Disney, James Cameron'ın bilim kurgu destanı “Avatar: The Way of Water”ın son fragmanını yayınladı. 2009 yılının gişe rekortmeni filmi "Avatar"ın planlanan dört devam filminden ilki, Sully ailesinin hikayesini anlatmaya başlıyor. Film 16 Aralık'ta vizyona girecek.

    Disney

    Devam filminde, ilk filmdeki olayların üstünden on yıldan fazla bir süre geçtiğini ve Neytiri (Zoe Saldana) ile Jake Sully'nin (Sam Worthington) artık çocuklarıyla birlikte geniş bir aile olduğunu göreceğiz.

    Disney

    "Avatar 2"de Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco ve Jemaine Clement gibi yeni isimlerin yanı sıra, ilk filmde Dr. Grace Augustine karakteriyle rol alan Sigourney Weaver yeni bir karakterle geri dönüyor. Weaver filmde, Neytiri ve Jake'in çocuklarından biri olan Kiri karakterine hayat verecek.

    Disney

    James Cameron "Avatar 2"de, ilk filmde gördüğümüz Pandora'nın yemyeşil yağmur ormanlarının yerine bizi ruhani yaşamla dolu bir okyanus ortamına götürüyor ve burada yaşayan bir Na'vi klanıyla tanıştırıyor.

    Disney

    Pandora'nın suda yaşayan kabilesi Metkayina'yla bu filmde ilk kez tanışacağız. İlk Avatar, daha önce el değmemiş bir dünyadaki sömürgeci güçler ile yerli halkı arasındaki ilişkiye odaklandı. Devam filmi bu dinamiğe, iki Na'vi kabilesinin kendi arasındaki ilişkiyi de ekleyerek Pandora'yı genişletiyor.

    Disney

    James Cameron, "Avatar 2" ve "Avatar 3"ün çekimlerini bir arada yürüttü. Üçüncü film 2024 yılının Aralık ayında vizyona girecek. Diğer iki devam filminin geleceğini ise bu filmlerin gişedeki durumu belirleyecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top