Hesabım
    Marvel "Blade" Filmini Yönetecek İsmi Buldu

    Filmin senaryosu da baştan yazılacak.

    Disney

    Mahershala Ali başrollü "Blade" filminin çekimleri yaşanan birtakım aksilikler nedeniyle birkaç kez ertelendi. Son olarak, çekimlerin bu ay içinde başlaması planlanmıştı ancak yönetmen Bassam Tariq, sete çıkılmasına iki ay kala yönetmenlikten ayrıldığını açıkladı.

    Böylece filmin prodüksiyonu yine ertelendi ve vizyon tarihi de 3 Kasım 2023'ten 6 Eylül 2024'e alındı. "Blade"in vizyon tarihinin değişmesi, diğer Marvel filmlerinde de değişikliklere neden olmuştu.

    Gelecek Marvel Filmlerinin Vizyon Tarihi Ertelendi

    "Blade"i yönetecek yeni isim nihayet bulundu. Marvel Studios, filmin yönetmenliği için Yann Demange ile anlaştı. Demange, beğenilen Jack O'Connell gerilim filmi "71", Matthew McConaughey liderliğindeki "White Boy Rick" ve HBO'nun "Lovecraft Country" dizisinin pilot bölümünü yönetmişti.

    Yönetmene ek olarak, Emmy adayı senarist Michael Starrbury (When They See Us) film için yeni bir senaryo yazmak üzere işe alındı. Başroldeki iki Oscar'lı Mahershala Ali'nin yeni yazarın seçiminde bizzat yer aldığı bildirildi.

    Yeniden şekillendirilen "Blade"i karanlık ve cesur bir tonda yapmak, genel olarak beğeniyle hatırlanan Wesley Snipes filmleriyle daha uyumlu hale getirmek ve Marvel Sinematik Evreni'nin geri kalanından daha sert bir film olarak şekillendirmek amaçlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top