Hesabım
    "Müstakbel Damat" Gişede Başarısını Katlıyor!

    Film vizyondaki yolculuğunu seyirci sayısını arttırarak sürdürüyor...

    Seyircilerin sinemalara dönüş yaptığı bugünlerde önemli yerli filmler birbiri ardına vizyona giriyor. Bunlardan biri de 11 Kasım’da seyirciyle buluşan "Müstakbel Damat" filmi.

    "Barış Akarsu Merhaba", "Müjdemi İsterim" gibi önemli filmlerin vizyona girdiği bu hafta sonunda da "Müstakbel Damat"a olan ilgi de artarak devam etti. Vizyona girdiği günden beri sinemaseverlerin büyük ilgi gösterdiği film ikinci hafta sonunda seyirci sayısını, ilk hafta sonuna göre %20 arttırdı.

    İlker Ayrık'ın hem yönettiği hem de başrolünü Hande Soral ve Erdal Özyağcılar'la paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Nilgün Kasapbaşoğlu, Ayça Erturan, Aykut Taşkın, Suat Sungur, Ahu Sungur, Bilge Şen, Ferdi Akarnur, M. Serdar Fırat ve Yücel Erten gibi isimler yer alıyor.

    Sevdiği kızı ailesinden istemek için Kıbrıs'a dopru yola koyulan bir damat adayının hikayesini anlatan filmin konusu kısaca şöyle: Sema ile Hasan evlenme planları yapan bir çiftir. Bunu için harekete geçen Hasan, Kıbrıslı bir ailenin kızı olan Sema'yı istemek için İstanbul''dan Kıbrıs'a doğru yola koyulur. Ancak damat adayı Hasan'ın Kıbrıs'a ayak basması, huzur dolu ada hayatının alt üst olmasına neden olur. Bu zamana kadar adada sakin bir yaşam süren aile, telaşlanınca ortalığını birbirine katan bir adam olan Hasan yüzünden birbirinden tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır.

    Hem güldüren hem de seyircinin bam teline dokunan, ezber bozan etkisiyle çok konuşulan "Müstakbel Damat" sinemalarda seyircileri bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top