Hesabım
    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" 6 Farklı Evreni Tanıtacak

    Yapımcı Phil Lord, filmin altı farklı görsel stili birleştirdiğini açıkladı.

    2018'in "Spider-Man: Into The Spider-Verse" filmi, büyük beğeni toplayarak 375 milyon dolarlık çok sağlam bir küresel gişe hasılatına imza attı. Yılın en iyi filmlerinden biri olarak değerlendirilen ve o zamana kadarki en iyi Örümcek Adam filmi olarak övülen film, eleştirmenlerden tam not aldı. Ayrıca Oscar'larda En İyi Animasyon Filmi ödülünü kazandı.

    Bu başarının ardından Sony, iki Spider-Verse filminin daha geleceğini duyurdu. İlk film, bilgisayar animasyonunu geleneksel elle çizilmiş çizgi roman teknikleriyle harmanlayan ve diğer birçok yenilikçi görsel teknikle ortaya çıkardığı dikkate değer animasyon stiliyle öne çıkmıştı. Yapımcı Phil Lord, Empire'a verdiği röportajda devam filmi "Spider-Man: Across the Spider-Verse" ile bir kez daha kuralları yıkacaklarını belirtti.

    Lord, ilk filmin, tüm filmde yayılan tek bir animasyon stiline sahip olduğunu belirtti. "Across the Spider-Verse" ise altı farklı animasyon stilini bir araya getirecek. Yapımcı, izleyicilerin her yeni ortama girdiklerinde şaşırmasını sağlamak istediklerini söylüyor. Ayrıca farklı görsel stillerin, farklı örümcek evrenindeki hikayeyi yansıtması da amaçlanmış.

    "Across the Spider-Verse"in 6 farklı animasyon tarzı 6 farklı gerçekliği yansıtacak. Yapımcı Christopher Miller, filmin ilk teaser fragmanında bunlardan ikisini zaten gördüğümüzü açıklıyor: "Tanıtım fragmanında gördüğünüz ikisi, bizim "Mumbattan" olarak adlandırdığımız Earth-50101 - Hint çizgi roman görünümüne dayanıyor - ve Spider-Man 2099 dünyasından Nueva York. Bu, geleceğin neye benzeyebileceğine dair Syd Mead tarzı çizimlere dayanmaktadır. Bir de Gwen'in dünyası, Earth-65 var. Ve bu, onun çizgi romanlarının kapaklarını anımsatan sulu boya stilinde."

    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" 2 Haziran 2023'te sinemalarda olacak. Üçüncü devam halkası "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" ise Mart 2024'te izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top