Hesabım
    Noah Baumbach İmzalı "White Noise"dan Yeni Fragman!

    Başrollerini Adam Driver ve Greta Gerwig'in paylaştığı filmden yeni bir fragman ve afiş yayınlandı.

    Netflix, Noah Baumbach imzalı kara komedi "White Noise"un (Beyaz Gürültü) resmi fragmanını yayınladı. "Frances Ha", "Marriage Story" gibi filmlerin başarılı yönetmeni, bu kez bir tren kazasının ardından kıyamet benzeri bir olayın ortasında kalan sıra dışı bir ailenin hikayesini anlatıyor.

    Don DeLillo'nun 1985 tarihli aynı adlı hiciv romanından uyarlanan filmin başrollerini Adam Driver ve Greta Gerwig üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Lars Eidinger, Andre Benjamin ve Jodie Turner-Smith gibi isimler yer alıyor.

    Hikaye, çağdaş bir Amerikan ailesinin "aşk, ölüm ve belirsiz bir dünyada mutluluk olasılığının evrensel gizemleriyle boğuşurken günlük hayatın sıradan çatışmalarıyla" başa çıkma girişimlerini konu alıyor.

    "White Noise" dünya prömiyerini, geçtiğimiz Ağustos ayında, 79. Venedik Film Festivali'nin açılış filmi olarak yapmıştı. Amerika'daki kısıtlı sinema gösteriminin ardından 30 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan filmin yeni resmi fragmanıyla birlikte yeni bir afişi de yayınlandı.

    Netflix

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top