Hesabım
    "Avatar 2" Altı Yıllık Macerasının Sonuna Geldi

    Filmin iki yıl süren post-prodüksiyon süreci nihayet tamamlandı.

    20th Century Studios

    Neredeyse 6 yıl süren bir serüvenin ardından, "Avatar: The Way of Water"ın yapımının son aşaması resmen tamamlandı. 2009 tarihli orijinal "Avatar" filminin de yapımcılığını üstlenen usta yapımcı Jon Landau, sosyal medya aracılığıyla, filmin çekimleri tamamlandıktan kısa bir süre sonra, yani 2020'de başlayan post prodüksiyonun nihayet tamamlandığını duyurdu. Film, 16 Aralık'ta seyirciyle buluşmaya hazır!

    Landau, kendisinin ve filmin devasa post prodüksiyon ekibinin, hak ettikleri başarı duygusunu kocaman gülümsemeler ve havaya kaldırılmış yumruklarla gururla ifade ettikleri bir fotoğrafını yayınladı. Yönetmen James Cameron, ekibin ortasında elinde dev bir şişe şampanya tutarken görülüyor.

    Landau, fotoğrafla birlikte paylaştığı mesajda, tüm "Avatar: The Way of Water" ailesine tebrik ediyor ve ekibin her bir üyesine, filmle olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor.

    Cameron'ın yakın bir arkadaşı olan Oscar Ödüllü yönetmen Guillermo del Toro da film ekibini ortaya çıkardıkları iyi iş çin övdüğü bir tweet atarak filme desteğiini gösterdi. Landau'nun tweet'ine yanıt olarak Del Toro, devam filmi için "Destansı bir ölçekte görkemli manzaralar ve duygularla dolu şaşırtıcı bir başarı" ifadelerini kullandı.

    "Avatar: The Way of Water" 16 Aralık'ta sinemalarda! Yayınlanan son fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top