Hesabım
    "Shazam 2" Yalnızca Orijinal Kötüleri İçeren İlk DC Filmi Olacak

    Önümüzdeki yıl vizyona girecek filmde, çizgi romanlarda yer almayan orijinal karakterler izleyici karşısına çıkacak.

    Warner Bros.

    Çalkantılı bir dönemden geçen Warner Bros Discovery'nin DC filmleri konusunda atacağı adımlar büyük bir merakla bekleniyor. James Gunn ve Peter Safran yönetimindeki yeni DC departmanının 10 yıllık planlarını tamamlama aşamasında olduğu biliniyor. Ancak DC hayranlarının gündeminde öncelikle, bu yeni yapılandırmadan çok önce tamamlanan "Shazam! Fury of the Gods" ve "Flash" filmleri var.

    Yeni bir habere göre, "Shazam" devam filmi, beklenmedik bir şekilde hayranları şaşırtmaya hazırlanıyor. Yönetmen David F. Sandberg'in Empire röportajında belirttiği üzere filmde çizgi romanlarda yer almayan kötü karakterler izleyici karşısına çıkacak. Daha önce farklı DC filmlerinde orijinal kötüler yer almıştı fakat Shazam 2, sadece orijinal kötülere yer veren ilk DC filmi olacak.

    Bu karakterler çizgi romanlarda yer almıyor ve film için yazıldılar ancak kökenlerine baktığımızda çok da orijinal olduklarını söyleyemeyiz, çünkü hepsi Yunan mitolojisinde yer alan Tanrıçalar. Sandberg, bunun nedeni olarak Shazam'ın güçlerinin Yunan tanrılarından gelmesini gösterdi: "Shazam'ın güçleri Yunan tanrılarından geldiği için bu konuya geldik. Ya bu güçler tanrılardan çalındıysa ve onlar şimdi intikam istiyorsa?"

    Warner Bros.

    Bahsi geçen Yunan tanrıları, kendilerinden çalınan güçlerin peşine düşen Atlas'ın kızları olacaklar. Zachary Levi'nin Shazam'ı oynamak için geri döndüğü filmde, Oscar'lı oyuncu Helen Mirren Hespera'ya, Lucy Liu ise Kalypso'ya hayat veriyor. Spielberg imzalı "West Side Story" ile büyük bir çıkış yapan Rachel Zegler ise diğer kardeşleri Anthea rolünde izleyici karşısına çıkacak, fakat Anthea'nın iyi niyetli bir karakter olarak kahramanımızın yanında yer alacağı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top