Hesabım
    "Yunus Çocuk" Sinemalarda!

    Film, yunuslar tarafından büyütülen bir çocuğun hikayesini anlatıyor...

    Gösterime girdiği her ülkede gişe rekorları kıran animasyon film "Yunus Çocuk" CGV Mars dağıtımıyla bugünden itibaren Türkiye'deki izleyicisiyle buluşuyor.

    Film, okyanusun renkli dünyasında, balıklarla birlikte büyüyen bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Anne yunus Nana, bulduğu insan yavrusunu yıllarca kendi çocuğu gibi büyütür. Ancak okyanus dünyasına ait olmayan Yunus Çocuk günün birinde insan olduğunu keşfeder ve gerçeklerin peşine düşer...

    Onu okyanusun derinliklerine istemeyen ahtapot, balık olmadığı için onu karaya sürgüne gönderir. Artık kendi dünyasında olan Yunus Çocuk’un hayatı ile ilgili öğrenebildiği tek şey, bir uçak kazası ve kazanın olduğu yerde bulduğu kolyenin üzerinde gördüğü kadındır.

    Mohammad Kheyrandish tarafından yazılan ve yönetilen Türkiye -İran ortak yapımı "Yunus Çocuk", yüksek teknolojili animasyon stiliyle, animasyon filmleri “sadece Hollywood yapar” önyargısını da kırmaya hazırlanıyor. Filmin seslendirme kadrosunda Burak Sergen, Esra Bilgiç, Yetkin Dikinciler gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top