Hesabım
    "Cocaine Bear" Altyazılı Fragman: Kokain Bağımlısı Ayının Gerçek Hikayesi

    Gerçek bir hikayeye dayanan "Cocaine Bear" (Çıldırmış Ayı) filminden ilk altyazılı fragman yayınlandı.

    Oyunculuk kariyerinin yanı sıra yönetmenliğe de el atan ve son olarak 2019 tarihli "Charlie's Angels"ı yöneten Elizabeth Banks'in yeni filmi "Cocaine Bear"den (Çıldırmış Ayı) ilk fragman yayınlandı.

    Film, 1985 yılındaki gerçek bir olaydan ilham alıyor ve bir uyuşturucu kuryesinin uçağından düşen kokaini yiyen kara ayının hikayesini anlatıyor. Bu çılgın gerilimde Georgia ormanlarındaki suçlular, polisler ve turistler, kendisini sersemletecek miktarda kokainin etkisiyle daha da saldırganlaşan 230 kiloluk yırtıcı hayvanla mücadele ediyorlar.

    "Cocaine Bear" aynı zamanda, geçtiğimiz Mayıs ayında hayatını kaybeden Ray Liotta'nın son filmlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Liotta filmde uyuşturucu çetesinin liderine hayat verdi. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Keri Russell, Emmy ödüllü Margo Martindale, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr, Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince ve yeni oyuncu Scott Seiss rol alıyor.

    Senaryosunu Jimmy Warden’ın yazdığı filmin yapımcılığını, "Spider-Man: Into the Spider-Verse"in Oscar ödüllü yapımcıları Phil Lord ve Chris Miller'ın yanı sıra Elizabeth Banks ve Brownstone Productions adına Brian Duffield üztleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top