Hesabım
    "Indiana Jones 5"in İlk Fragmanı Yayınlandı!

    Filmin resmi adı "Indiana Jones and the Dial of Destiny" oldu.

    Disney ve Lucasfilm, Indiana Jones'un beşinci macerası için ilk fragmanı ve afişi paylaştı. Şimdiye kadar kısaca "Indiana Jones 5" olarak anılan filmin resmi adı "Indiana Jones and the Dial of Destiny" olarak açıklandı.

    80 yaşındaki Harrison Ford'un ünlü maceracı ve arkeoloji profesörü Indiana Jones'a son kez hayat vereceği film 1960'ların sonlarında New York'ta geçiyor. Filmin hikayesi Ataç Operasyonu (Operetion Paperclip - ABD'de, bilimsel bilgilerini paylaşmaları karşılığında Nazi bilim adamlarına af verilmesi) ve Sovyetler Birliği'ne karşı uzay yarışı ile bağlantılı olacak.

    Açılış sekansında ise dijital olarak gençleştirilmiş, orijinal üçlemedeki yaşına getirilmiş Harrison Ford'un 1940'larda Nazilerle mücadele ettiğini izleyeceğiz. Fragmanda bu anlarada kısaca bakış atma imkanı buluyoruz.

    "Indiana Jones and the Dial of Destiny"nin yönetmen koltuğunda James Mangold oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Nasa tarafından işe alınan eski bir Nazi bilim insanına hayat veren Mads Mikkelsen, Indiana'nın vaftiz kızı Helena'ya hayat veren Phoebe Waller-Bridge ve Antonio Banderas, Toby Jones, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann gibi isimler rol alıyor.

    "Indiana Jones and the Dial of Destiny" 30 Haziran 2023'te sinemalarda!

    Disney

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top