Hesabım
    "Her Şey Dahil" Sinemalarda!

    Filmin başrollerini Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri üstleniyor.

    Başrollerini Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri'nin paylaştığı, Hakan Bilgin ve Kaan Yılmaz'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı "Her Şey Dahil" bugünden itibaren sinema salonlarında izleyicilerle buluşuyor!

    Filmin yapımını Sacro Film, yapımcılığını ise Metin Özcan ve Hande Alpaslan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Eser'in oturduğu "Her Şey Dahil"in senaryosu da Şeyda Delibaşı ve Hakan Eser imzasını taşıyor. 9 Aralık’tan itibaren tüm Türkiye’de sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak komedi filmi Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş bekar evinde geçinen üç kardeş Faruk, Ayhan ve Kasım’ın hikayesini anlatıyor.

    "Her Şey Dahil"in konusu kısaca şöyle: Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Birlikte yaşayan üç kardeş, dedelerinden kalan miras sayesinde bakir bir Ege koyunun tapusuna almaya çok yaklaşmışlardır. Kalan son iki taksidi ödemeye çalışan Faruk, Ayhan ve Kasım, sonrasında koyda bir tatil köyü açmayı planlar. Kardeşler tatil köyünü açmak için çabalarlarken Faruk, açılışa tesadüfen tanıştığı yazar Fulden’i de çağırır. Müşteriler, kendilerine vaat edilen organik ve doğal bir tatilin hayaliyle koya geldiklerinde beklenmedik bir manzara ile karşılaşırlar ve ortalık karışır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top