Hesabım
    Drew Barrymore "Planes, Trains and Automobiles"ı Cameron Diaz ile Uyarlamak İstiyor

    Drew Barrymore, klasik tatil komedisi "Planes, Trains and Automobiles"ı uyarlamak istediğini söyledi.

    .

    Drew Barrymore bir tatil klasiği olan "Planes, Trains and Automobiles"ı yeniden çekmek istiyor. Adam Sandler'ın The Drew Barrymore Show'a konuk olduğu bölümde; Barrymore en iyi arkadaşı olan Cameron Diaz ile birlikte, uzun süredir 1987 yapımı Planes, Trains and Automobiles filminin yeniden çevrimi üzerinde konuştuklarını söyledi.

    Birkaç filmde (50 First Dates, Blended, Wedding Singer) birlikte kamera karşısına geçen Drew Barrymore ve Adam Sandler, daha önce bu filmi uyarlama konusunda konuşmuşlar. Barrymore "Cameron ve ben Planes, Trains and Automobiles'ın yeniden çevrimi üzerine konuşuyorduk, ben de daha önce seninle bu konu üzerinde konuştuğumuzu söyledim." dedi.

    Drew Barrymore, Steve Martin ve John Candy'nin başrollerinde yer aldığı filmin olası yeniden çevriminde Candy'nin karakteri Del Griffith'i oynamak istediğini de ekledi. Film; Şükran Günü için Chicago'ya gitmeye çalışırken, çeşitli talihsizliklerle dolu üç günlük bir yolculuğu paylaşmak zorunda kalan, uyumsuz iki adamın yol hikayesini anlatıyor.

    Öte yandan, Ağustos 2020'de "Planes, Trains and Automobiles"ın Kevin Hart ve Will Smith ile birlikte yeniden çekileceği haberi gelmiş, ancak o zamandan bugüne projeden başka ses çıkmamıştı. Bakalım John Hughes imzalı bu klasik komedinin uyarlaması kime kısmet olacak?

    Planes, Trains and Automobiles
    Planes, Trains and Automobiles
    1s 33dk
    Yönetmen John Hughes
    beraberinde Steve Martin, John Candy, Laila Robins
    Üyeler
    3,0

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top