Hesabım
    "Wonder Woman 3" İptal Edildi!

    DC Evreni'nde büyük değişiklikler kapıda...

    Warner Bros.

    DC Studios'un yeni şefleri James Gunn ve Peter Safran, DC filmlerinin önümüzdeki on yılını planlarken zor seçimler yapıyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, ikili gelecek hafta Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav ile görüşerek DC Evreni'nin yeniden şekillenmesine yönelik vizyonlarını paylaşacak ve bu görüşmenin ilk detayları ortaya çıktı.

    Birden fazla kaynağın aktardığına göre, Patty Jenkins'in üçüncü "Wonder Woman" filmi "ölü" kabul ediliyor. Jenkins ve ortak yazar Geoff Johns'ın kısa süre önce stüdyoya bir plan sunduğu ancak WB Film Departmanı başkanları Michael De Luca ile Pamela Ebdy'nin yapımcıya "bu projenin yeni DC planlarına uymadığını" belirttiği bildiriliyor.

    "Wonder Woman 3"ün çekilmeden rafa kalkması bu karakteri artık DC Evreni'nde görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor, ama şimdilik Gal Gadot'nun Wonder Woman temsilinin geleceği belirsiz. Aslında bu, diğer DC karakterleri için de geçerli çünkü tahmin edildiği Snyder-verse tamamen sona erdirilirse, Henry Cavill'in Superman'inden Jason Momoa'nın Aquaman'ine kadar herkes dışarıda kalacak.

    Her ikisi de gelecek yaz "The Flash"ta konuk oyuncu olarak yer alacak, Cavill kendi sahnesini Eylül'de çekmişti, ancak bildirildiğine göre stüdyo içinde bu sahnenin, stüdyonun sağlayamayacağı bir şey vaat edip etmediği konusunda tartışmalar var. Dolayısıyla Henry Cavill'in sahnesi filmin son halinde yer almayabilir. Henry Cavill'in "Black Adam" cameosu ve geri dönüşünün hayranlar tarafından bekleniyor olması bu durumu daha da karmaşıklaştırıyor.

    Warner Bros'un "Man of Steel" devam filmi için yazarlarla görüştüğü biliniyordu anca Gunn ve Safran'ın başa geçmesinden sonra bu proje durduruldu. Gişede beklentilerin altında kalan "Black Adam"ın bir devam filminin gelmesi de olası görünmüyor.

    Diğer yandan Jason Momoa, yeni bir karakterle yeni DC'ye geçiş yapabilir. Buna benzer bir olay daha önce Chris Evans "Fantastik Dörtlü" rolünden ayrılıp Fox-Marvel'dan, Kaptan Amerika olarak Disney MCU'ya geçtiğinde yaşanmıştı. Momoa'nın Lobo karakteriyle yeni DC evreninde yer almaya devam etmesi muhtemel görünüyor.

    Jason Momoa DC'de Yeni Bir Karakteri mi Canlandıracak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top