Hesabım
    Korku Filmi "M3GAN"dan Yeni Fragman

    Filmin yapımcılığını James Wan üstleniyor.

    Korku sinemasının yeni katil bebeği "M3GAN" korku severler tarafından merakla bekleniyor. Yapımcılığını James Wan (TestereRuhlar BölgesiKorku Seansı) ve Blumhouse'un (Cadılar BayramıSiyah TelefonGörünmez Adam) üstlendiği filmden yeni fragman yayınlandı.

    Senaryosunu Akela Cooper (Malignant) ve James Wan'ın kaleme aldığı "M3GAN"ın yönetmenliğini Gerard Johnstone (Housebound) üstleniyor.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Bir oyuncak şirketinin robot uzmanı, gerçeğe olabildiğinde yakın bir oyuncak bebek tasarlar. Bağlandığı çocuğun yalnızca oyuncağı değil en iyi arkadaşı, öğretmeni ve koruyucusu olan M3GAN, etrafındakileri dinleyerek ve izleyerek gelişen bir yapay zekaya sahiptir.

    Şirkette çalışan Gemma (Allison Williams), 8 yaşında yetim kalan yeğeni Cady'nin (Violet McGraw) sorumluluğunu almak zorunda kalır ancak bu görevi üstlenmeye hazır değildir, üstelik bir yandan da işiyle ilgili sorumlulukların baskısı altındadır. Sıkışmış hisseden Gemma, M3GAN'ın prototipini Cady ile eşleştirmeye karar verir. Ancak bu, akıl almaz sonuçlar doğuracak bir karar olacaktır...

    M3GAN, 13 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top