Hesabım
    Adam Driver'lı Aksiyon Filmi "65"e İlk Bakış!

    Filmin fragmanı yarın yayınlanacak.

    Sony Pictures'ın gizemli bilim kurgu ve aksiyon filmi "65"ten ilk teaser yayınlandı. Filmin ilk fragmanı ise yarın yayınlanacak. Başrolünü Adam Driver'ın üstlendiği film, Scott Beck ve Bryan Woods tarafından yazılıp yönetildi. İkili daha önce John Krasinski tarafından yönetilen "A Quiet Place" filminin senaryosunu kaleme almıştı.

    Konusuna dair ayrıntıların gizli tutulduğu "65" filmi "gizemli bir gezegene düşen bir astronot, yalnız olmadığını keşfeder" olarak özetleniyor. Teaserda, Adam Driver'ın canlandırdığı karakterin, yanında küçük bir kız ile birlikte mağarada uyurken alarmların çalmasıyla silahlandığını görüyoruz. Yüksek tekonolojili alarmları neyin tetiklediğini bilmiyoruz ama eşlik eden çığlıklardan ikilinin vahşi bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığı anlaşılıyor.

    Adam Driver'a Ariana Greenblatt ve Chloe Coleman'ın eşlik ettiği filmin yapımcılığını Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) üstleniyor. Müziklerde ise usta isim Danny Elfman'ın imzası var. 91 milyon dolarlık bütçesiyle dikkat çeken "65" 10 Mart 2023'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top