Hesabım
    Adam Driver Başrollü "65" Filminden İlk Fragman!

    Filmin yönetmen koltuğunda "A Quiet Place" senaristleri var.

    Adam Driver'ın başrolünü üstlendiği aksiyon ve bilim kurgu filmi "65"ten ilk fragman yayınlandı. Scott Beck ve Bryan Woods tarafından yazılıp yönetilen filmde Driver'a Ariana Greenblatt ve Chloe Coleman eşlik ediyor.

    Filmin konusuyla ilgili olarak şimdiye kadar yalnızca, bir astronotun gizemli bir gezegene iniş yaptığı ve burada yalnız olmadığını fark ettiği bilgisi paylaşılıyordu. Fragmanla birlikte konuya dair ayrıntılar ve filmin adının neden "65" olduğu da nihayet ortaya çıktı. Adam Driver'ın canlandırdığı Komutan Mills'in iniş yapmak zorunda kaldığı gizemli gezegen aslında Dünya'nın 65 milyon yıl önceki halidir!

    Fragmanda Mills'in inş yaptığı gezegene ait bulgularını kaydettiğini ve hayatta kalan küçük bir kızla karşılaştığını görüyoruz. İkili mağarada uyurken, alarmlar çalmaya başlıyor ve tarih öncesi canlıların en görkemlileri olan dinozorlarla mücadele başlıyor. "Star Wars" ve "Jurassic Park" filmlerinin kesişimi gibi görünen "65"in aksiyon, bilim kurgu ve gerilimi harmanlayan yapısı fragmanda göz önüne seriliyor.

    91 milyon dolarlık bütçesiyle dikkat çeken filmin yapımcılığını Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) üstleniyor. Müziklerde ise usta isim Danny Elfman'ın imzası var. "65" 10 Mart 2023'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top