Hesabım
    Christopher Nolan İmzalı "Oppenheimer"dan Yeni Fragman!

    Heyecanla beklenen filmden yeni bir fragman paylaşıldı.

    Universal Pictures, bu hafta sonu "Avatar: The Way of Water" ile birlikte sinemalarda yayınlanan "Oppenheimer"ın son fragmanını dijital olarak yayınladı. 2 dakikalık yeni fragman, Christopher Nolan'ın büyük bütçeli biyografi filmine daha ayrıntılı bir bakış atmamızı sağlıyor.

    Filmin hikayesi, Kai Bird ve Martin Sherwin'in Pulitzer Ödüllü biyografisi "American Prometheus"a dayanıyor ve her iki yazar da Nolan'la birlikte ortak senaryo yazarı olarak anılıyor. Başroldeki Cillian Murphy, "atom bombasının babası" olarak anılan Amerikalı fizikçi J. Robert Oppenheimer'ı canlandırıyor. Oppenheimer, filmin özetinde dünyayı kurtarmak için yok etme riskini alması gereken esrarengiz bir adam olarak tanımlanıyor.

    Filmde Matt Damon, Manhattan Projesi’nin yönetici olan General Leslie Groves Jr.'a, Robert Downey Jr. ise ABD Atom Enerjisi Komisyonu’nun kurucu üyesi Lewis Strauss'a hayat veriyor. Emily Blunt, Oppenheimer'ın karısıve aynı zamanda biyolog olan Katherine “Kitty” Oppenheimer karakterini canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Florence Pugh, Benny Safdie, Josh Hartnett, Rami Malek ve Kenneth Branagh yer alıyor.

    "Oppenheimer" 21 Temmuz 2023'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top