Hesabım
    "Maric" Sinemalarda!

    Maric, tatil için gittikleri yerde kendilerini büyük bir kabusun içinde bulan bir çiftin hikayesini anlatıyor.

    Ebru Delibaş'ın yönettiği korku filmi "Maric" bugünden itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşuyor! Başrollerini Bülent Çelik ve Duygu Yıldırım'ın üstlendiği film, kendilerine iyi gelecek bir tatil planlayan ancak hiç beklenmedik durumlarla karşılaşan bir çiftin hikayesini anlatıyor.

    "Maric"in konusu kısaca şöyle: Aranjör olan Gizem ile oyunculuk yapan Serdar beş yıldır evli olan bir çifttir. Serdar, son zamanlarda tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Bu durum üzerine Gizem, kendilerini iyi gelebilecek bir tatil ayarlamaya karar verir. Ancak tatil için gittikleri yerde Serdar'ın davranışları daha da tuhaflaşır. Kendilerine musallat olan bu durumdan kurtulmaya çalışan çift, kendilerini Lübbey adlı bir köyde bulur. Köyde kimse yaşamamaktadır ve çare aramak için geldikleri bu köy onların cehennemi olur. Çift, suçluları cezalandırmakla görevlendirilen cin kabilesi "Maric" ile karşı karşıyadır.

    Filmin oyuncu kadrosunda Bülent Çelik ve Duygu Yıldırım'ın yanı sıra Erdem Delibaş, Sıla Nur, Alper Çalıcı, Aziz Demir gibi isimler bulunuyor. Ebru Delibaş, yönetmenliğin yanı sıra filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    "Maric" sinemalarda korku severleri bekliyor!

    Maric
    Maric
    Vizyon tarihi 23 Aralık 2022 | 1s 20dk
    Yönetmen Ebru Delibaş
    beraberinde Bülent Çelik, Duygu Yıldırım, Aziz Demir
    Üyeler
    1,6

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top