Hesabım
    "M3GAN" Yaratıcılarının Büyük Sırrı

    Ekip, filme adını veren "katil bebekle" ilgili gerçeği sır gibi saklıyor.

    Blumhouse

    Yakında çıkacak olan Blumhouse yapımı bilim kurgu korku filmi "M3GAN"ın yönetmeni, film ekibinin filmin baş karakteri hakkında bilgi vermesinin, yani, katil bebek karakterinin bir aktör mü, animatronik mi, görsel efekt mi yoksa bu üçünün bir kombinasyonu mu olduğunu açıklamasının yasak olduğunu açıkladı.

    13 Ocak'ta vizyona girecek olan film, bağlandığı çocuğun yalnızca oyuncağı değil en iyi arkadaşı, öğretmeni ve koruyucusu olan ve etrafındakileri dinleyerek ve izleyerek gelişen bir yapay zekaya sahip olan bir oyuncak bebeğin yarattığı dehşeti anlatacak. Senaryosunu Akela Cooper (Malignant) ve James Wan'ın (Testere, Ruhlar Bölgesi) kaleme aldığı "M3GAN"ın yönetmenliğini Gerard Johnstone (Housebound) üstleniyor.

    Yönetmen Johnstone Total Film'e verdiği bir röportajda, ne kendisinin ne de filme dahil olan herhangi birinin M3GAN karakterinin nasıl hayata geçirildiği hakkında resmi olarak konuşmasına izin verilmediğini belirtti. Yönetmen yalnızca karakterin "çok katmanlı yaklaşım" sonucu ortaya çıktığını açıkladı.

    Filmde M3GAN'ın bağlandığı çocuk Cady'i canlandıran Violet McGraw'ın, sette onunla nasıl anlaştığı sorulduğundaysa Johnstone, genç oyuncunun M3GAN ile iyi anlaştığını ama aynı zamanda ondan korkutuğunu söyledi.

    İlk görselleriyle birlikte sosyal medyada hakkında çok fazla paylaşım yapılan ve son olarak TikTok'ta M3GAN'ın dans videosuyla viral hale gelen film, 2023'ün en çok merak edilen korku filmlerinden biri...

    M3GAN
    M3GAN
    Vizyon tarihi 13 Ocak 2023 | 1s 42dk
    Yönetmen Gerard Johnstone
    beraberinde Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng
    Basın
    3,2
    Üyeler
    3,0

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top