Hesabım
    "Bursa Bülbülü"nden İlk Fragman Geldi!

    Ata Demirer'in yeni filmi 13 Ocak'ta Disney+'ta!

    Ata Demirer'in hem başrolünü üstlendiği hem de senaryosunu kaleme aldığı yeni filmi "Bursa Bülbülü'nün fragmanı nihayet yayınlandı. Seyirciyi 1980'lerin gazino ve taverna eğlencelerine götürmeyi hedefleyen film 13 Ocak'ta Disney+'ta! Şimdi abone olmak için tıklayın...

    Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Tarık Papuçcuoğlu ve Melek Baykal başta olmak üzere kadrosunda Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Berkay Tulumbacı, Seda Türkmen, Aycan Koptur, İnci Şen, Hakan Akın, Seçil Mutlu, Erkan Taşdöğen, Murat Kılıç, Neslihan Arslan, Ramiz Mullamusa, Cem Zeynel Kılıç, Bedir Bedir, Erkan Üçüncü, Uğur Arda Başkan, Muharrem Türkseven, Cem Cücenoğlu, Kerem Alp Kabul, Emre Şen, Mert Asker, Irmak Ecem Aydemir gibi birçok önemli ismi buluşturan filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Filmin yapımcılığını ise BKM üstlendi.

    "Bursa Bülbülü"nin konusu kısaca şöyle: En büyük hayali bir kaset çıkarmak olan Cengiz, Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Onun hayatı, Taşkın ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Cengiz, Taşkın'ın döneminin ünlü bestekarı olan Şerafettin'in bestesi ile kasetinin için bir çıkış yapacağını düşünür. Bu amaçla da ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz bu süreçte kendisini, Taşkın ve Taşkın'ın kardeşi Arzu ile birlikte birbirinden talihsiz bir dizi olayın içinde bulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top