Hesabım
    Michael B. Jordan "Creed 3" Filmiyle Tarih Yazıyor

    Jordan'ın ilk yönetmenlik denemesi, IMAX kameralarıyla çekilen ilk spor filmi olarak sinema tarihine geçti.

    "CREED III : Efsane Devam Ediyor" filminin yeni yayınlanan kamera arkası videosu, üçlemeyi sona erdirecek olan filmin spor filmleri tarihinde bir ilke imza attığını ortaya koyuyor.

    2015'te başlayan "Creed" spin-off serisinin üçüncü filmi olan "Creed III", 1976'da başlayan Rocky serisinin ise dokuzuncu filmi olarak birçok ilki bünyesinde barındıyor. "Creed III" uzun soluklu bu seride Sylvester Stallone'un yer almadığı ilk film. Rocky Balboa olarak hafızalara kazınan oyuncu bu filmde yalnızca yapımcılığı üstleniyor. Adonis rolünü yeniden canlandıran Michael B. Jordan ise kariyerinin ilk uzun metraj filmini yönetiyor.

    MGM tarafından yayınlanan yeni kamera arkası videosu üçlemenin çok önemli diğer bir yanını açığa çıkarıyor. Jordan'ın yönettiği filmi bu kadar özel yapan şeyin ne olduğu tartışılan çeşitli kliplerin yer aldığı video, "Creed III" filminin tarihte IMAX kameralarla çekilen ilk spor filmi olduğunu vurguluyor.

    Jordan'ın belirttiği gibi bu tipik bir boks filmi olmayacak. Ancak "Creed III" kendisini önceki filmlerden açıkça ayırsa da serideki en iyi film olarak kabul edilmek için önünde çetin bir savaş var. 3 Mart 2023'te vizyona girecek filmde Adonis'in kız arkadaşı rolünde Tessa Thompson ve üvey annesi rolünde Phylicia Rashad bir kez daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, kadroya Creed'in ana rakibi Anderson Dame rolüyle Jonathan Majors katılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top