Hesabım
    "Spider-Man: Across the Spider-Verse"ten Resmi Afiş!

    Çok sayıda yeni Spider-Man varyantıyla tanışacağımız film 2 Haziran 2023'te sinemalarda!

    2018 yapımı "Spider-Man: Into the Spider-Verse" ile tanıdığımız Miles Morales'in yeni macerasından ilk resmi poster yayınlandı. Hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından çok beğenilen, En İyi Animasyon Oscar'ını kucaklayan ilk filmin iki devam filmi gelecek.

    Bunlardan ilki olan "Spider-Man: Across the Spider-Verse"(Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş) 2 Haziran 2023'te sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Spidey hayranlarının merakla beklediği filmin resmi afişi, Miles Morales'in yanı sıra filmde göreceğimiz diğer Spider-Man varyantlarını da içeriyor.

    Sony Pictures

    Bunların arasında Daniel Kaluuya'nın seslendirdiği Spider-Punk, Scarlet Spider, Spider-Man India, Web-Slinger gibi karakterler yer alıyor. Miles Morales'in tersten sarkan Spider-Man'inin sağında ve solunda en çok dikkat çeken karakterler ise Oscar Isaac'in seslendirdiği Spider-Man 2099 ve Hailee Steinfield'ın seslendirdiği Gwen Stacy.

    Shameik Moore'un bir kez daha Miles'ı seslendirmek için geri döndüğü filmi yazar ve yapımcıları Phil Lord ile Christopher Miller, bu filmde tam 6 farklı Spider-Man evrenini göreceğimizi açıklamışlardı. Her bir evren farklı animasyon stilleriyle perdeye gelecek.

    "Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş" 2 Haziran 2023'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top