Hesabım
    James Cameron "Terminatör" Serisini Yeniden Başlatmak İstiyor!

    Cameron'ın gündeminde, yapay zekaya odaklanan yeni Terminatör filmleri var.

    .

    James Cameron, Hollywood'un ticari açıdan en başarılı yönetmenleri arasında yer alıyor. "Avatar" muazzam bir gişe başarısı olmadan önce bile yönetmenin "Terminatör" ve "Titanik" gibi gişeyi sallayan filmleri vardı.

    Cameron "Avatar" için dört devam filmi planladı ve bunların ilki "Avatar: The Way of Water" geçtiğimiz hafta vizyona girdi. Film gişe yolculuğuna, tüm dünyada başarılı bir şekilde başladı ve ne kadar karşı bir yapıma dönüşeceği devam filmlerinin kaderini belirleyecek.

    Avatar macerası devam ederken, James Cameron'ı aklı bir film serisinde daha takılı kalmış gibi görünüyor. Yönetmen, katıldığı Smartless Podcast'te seriyi yeniden başlatacak bir reboot filminin gündemde olduğunu söyledi.

    Cameron, filmlerinin temalarını ve film yapımında yapay zekanın kullanımını tartışırken, "Terminatör" hakkında şunları söyledi: "Eğer yeni bir Terminatör filmi çekseydim ve belki de bu seriyi yeniden başlatsaydım - ki bu şu anda tartışılıyor ama hiçbir şey kesin değil - bu filmde kötü robotların çıldırmasından çok yapay zeka tarafını ele alırdım."

    James Cameron tarafından yaratılan seri 1984 yılında Arnold Schwarzenegger'in ikonik cyborg rolünde, Linda Hamilton'ın Sarah Connor rolünde ve Michael Biehn'in Sarah'nın koruyucusu Kyle Reese rolünde rol aldığı "The Terminator" ile 1984 yılında başladı. Yönetmen 1991'de, dünya çapında 519 milyon dolar hasılat elde eden, üç Akademi Ödülü adaylığından ikisini kazanan ve çok olumlu eleştiriler toplayan "Terminator 2: Judgement Day"in başına geçti.

    Cameron "Judgment Day"den sonra başka bir Terminatör filmi yönetmedi ama "Terminator: Genisys" ve "Terminator: Dark Fate" gibi filmlerle seriyle olan bağını korudu. Terminatörün yeniden başlatılması tartışması gerçekten verimli olursa ve Cameron, ima ettiği gibi yönetmenliğe geri dönerse, yapay zeka temalı bir hikaye, çağdaş izleyiciler üzerinde harikalar yaratabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top