Hesabım
    "John Wick 4"ten Yeni Görsel: Keanu Reeves Nunçakuyla Saldırıyor!

    John Wick, 24 Mart 2023'te geri dönecek.

    Lionsgate

    Dünyanın en efsanevi tetikçisi yakında "John Wick: Chapter 4" ile yeniden beyaz perdede olacak. Filmin vizyona girmesine sadece aylar kala yayınlanan yeni bir fotoğrafla, herkesin en sevdiği ölümcül kahramana yeni bir bakış atma imkanı bulduk.

    Entertainment Weekly tarafından yayınlanan yeni bir görselde, Keanu Reeves tarafından canlandırılan ikonik ana kahramanı, tam askeri kıyafet içindeki bir rakiple karşı karşıya. Filmin fragmanında yer almayan bu karede John Wick elinde nunçaku ile muhtemelen köşeyi döndüğünde dünyanın en iyi suikastçısını görmeyi beklemeyen düşmanını karşılamaya hazırlanıyor.

    EW

    "John Wick 3", 2019'daki "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"un devamı niteliğinde olacak. İlk üç filmde, John Wick'in bir zamanlar terk ettiği yeraltı suç dünyasına geri dönmeye zorlandığını gördük. Dördüncü bölümdeki olay örgüsü ayrıntılarını bilemesek de Wick'in High Table'ı yenme yolculuğuna devam edeceğini tahmin edebiliriz.

    24 Mart'ta vizyona girecek yeni macera için Keanu Reeves'in yanı sıra Laurence Fishburne, Ian McShane , Lance Reddick ve yönetmen Chad Stahelski de geri dönüyor. Kadroda ayrıca Donnie Yen, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Clancy Brown ve Shamier Anderson gibi yeni isimler de var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top